Websites powered by Hyper Creative Mind

Op deze pagina staan links naar de webpagina’s die door HCM ontworpen zijn. Simpele ontwerpen met de nodige features voor een bedrijf of een blogger. Makkelijk zelf te onderhouden en content te plaatsten. Een mooie drukker in de richting van jouw online bekendheid voor welk doel dan ook. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. 

Maaike Loves Life
Arjan Stoffers Communicatie

Verder op deze site:

Dit is de plek waar ik al mijn creatieve uitspattingen wil gaan delen. Aangezien ik AD(H)D heb, heb ik vaak moeite om zaken af te maken. Dus jullie moeten wat geduld hebben :).

Ik probeer middels blogs en spreuken ook wat te doen aan de bekendheid van ADHD bij volwassenen. Ik merk dat mijn verhaal schrijven mijzelf ook weer andere inzichten geeft. Deel alsjeblieft je gedachten, ervaringen en opmerkingen in de comments!

Op deze site kun je ook doorklikken naar de andere mediaplatformen waar ik ook content deel, bijvoorbeeld mijn youtubekanaal (footer) met video’s van mij en mijn zoon die samen van muziek maken.